On-line szolgáltatás igénylő lap

2012 november 21-től az Informatikai Szolgáltató Központ által használt „Munkalap” nyomtatvány helyét a MonDoc dokumentum kezelő rendszerbe integrált „On-line szolgáltatás igénylő lap” veszi át. Ettől a naptól a MEISZK feladatot csak ezen a digitális űrlapon keresztül fogad.

A fejlesztés egyik célja, hogy csökkenjen a feladatok végrehajtásának ideje, valamint lehetőséget adjon a szervezeti egységek számára az általuk kiadott feladat állapotának valós időben történő követésére, illetve a végrehajtás teljes folyamatának utólagos áttekintésére is.

A digitális űrlap bevezetésének másik, nem titkolt célja, hogy csökkentese a szervezeti egység vezetők adminisztratív teendőit, hiszen a bevezetés pillanatától szükségtelenné válik az igénylések vezető általi előzetes jóváhagyása. Feladatot kiadni, szolgáltatást igényelni csak a MonDoc rendszerbe belépési jogosultsággal rendelkező felhasználók tudnak, a kiadott feladatokat – csakúgy, mint minden más dokumentum műveletet – pontosan és részletesen naplózza a MonDoc rendszer, így bármikor visszakövethető a feladat teljes életciklusa egészen az indításának pillanatáig.

A zökkenőmentes bevezetés elősegítésére a felhasználóknak konzultációs lehetőséget biztosítunk november 21-23 közötti időszakban, minden nap 10 órától az Informatikai Szolgáltató Központban. A konzultációkon való részvétel egyetlen feltétele az előzetes bejelentkezés, melyet a bordas.katalin@uni-miskolc.hu címen tehetnek meg.